Poručite online ili nas pozovite +381/24 554-498

Besplatna dostava za sve porudžbine u vrednosti preko 2000 rsd!
Good Health, Good Life, Good Will

Reši se bubuljica!

Bubuljice (Acne vulgaris) su vrlo česta pojava kod tinejdžera, ali se mogu stvarati sve do 30 godina života. Bubuljice su hronično, inflamatorno oboljenje pilosebacealne jedinice (folikul dlake + lojna žlezda), koje se manifestuje nastankom komedona (mitisera), papula i pustula (inflamiranih bubuljica), cista, nodula (čvorova) i često ostavlja ožiljak za sobom.

Idealan proizvod za terapiju bubuljica bi trebalo da:
smanji stvaranje loja, spreči nastanak upaleima antibakterijskoantioksidativno idetoksikativno dejstvo (eliminacija toksičnih materija), kao i da podstiče obnavljanje oštećenih delova kože.

Cerin Revolution je dodatak ishrani sa ekstraktima rastavića, maslačka, ovsa, kurkume, semena grožđa, crnog bibera, cinkom, bakrom, vitaminima A, B2 i niacinom u obliku kapsula – pomaže u očuvanju zdrave kože iznutra! Više informacija o kliničkim studijama i istraživanjima pogledajte na sajtu.

cerin

Cerin Revolution – Idealna terapija protiv akni

Način primene: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula sa 2 dl vode, najbolje nakon jela. Kapsule su od celuloze i nisu životinjskog porekla. Upozorenja pročitajte na sajtu.

Distributer: Goodwill Pharma d.o.o., Matije Gupca 14, 24000 Subotica
Proizvođač: Sensilab SA Luxembourg, FARMICOM pharmaceutical company d.o.o., Slovenia

Više o proizvodu.