Poručite online ili nas pozovite +381/24 554-498

Besplatna dostava za sve porudžbine u vrednosti preko 2000 rsd!
Good Health, Good Life, Good Will

Pomaže kod suvog kašlja

Oralni rastvor
Dodatak ishrani
Neto količina: 150g

Delovanje

Proizvod sadrži objedinjene biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog (neproduktivnog) kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu. Koren belog i cvet crnog sleza sadrže biljne sluzi koji umiruju sluznicu stvarajući zaštitni sloj oko njih. Biljne sluzi smanjuju iritaciju i umiruju kašalj. Beli slez pomaže i u borbi sa uzročnicima infekcije disajnih organa podstičući lokalne mehanizme odbrane. Bosiljak je lekovita biljka koja se zbog prisustva aromatičnog ulja eugenola tradicionalno koristi u ublažavanju upale sluzokože disajnih puteva.

Doziranje i način primene

Odrasli: po 1 supenu kašiku 3 puta na dan (15ml). Deca starija od 12 godina: po 1 kafenu kašičicu 3 puta na dan (5ml). Pre upotrebe promućkati. Proizvod koristiti 5-7 dana. Ukoliko za to vreme ne dođe do poboljšanja stanja, potražiti savet lekara.

Posebna upozorenja

Pre upotrebe pažljivo pročitati priloženo uputstvo. Posle svake upotrebe bočicu treba zatvoriti. Proizvod ne koristiti nakon isteka roka trajanja. Proizvod se ne preporučuje osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, maloj deci, kao ni trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe konsultovati lekara / nutricionistu. Proizvod sadrži etanol. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Ne preporučuje se istovremena primena sa antitusicima.

Napomene: Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti.

Čuvanje: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi (do 25oC), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece. Posle svake upotrebe bočicu dobro zatvoriti.

Više o proizvodu.