Poručite online ili nas pozovite +381/24 554-498

Besplatna dostava za sve porudžbine u vrednosti preko 2000 rsd!
Good Health, Good Life, Good Will

Pomaže kod iskašljavanja. Oralni rastvor. Bosiljak je lekovita biljka koja se zbog prisustva aromatičnog ulja eugenola tradicionalno koristi u ublažavanju sluzokože disajnih puteva.

Doziranje i način primene

Odrasli: Po jedna supena kašika 3 puta na dan (15ml). Deca starija od 12 godina: po 1 kafena kašičica 3 puta na dan (5ml). Pre upotrebe promućkati. Proizvod koristiti 5-7 dana. Ukoliko za to vreme ne dođe do poboljšanja stanja, potražiti savet lekara.

Posebna upozorenja

Pre upotrebe pažljivo pročitati priloženo uputstvo. Posle svake upotrebe bočicu treba zatvoriti. Proizvod ne koristiti nakon isteka roka trajanja. Proizvod se ne preporučuje osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, maloj deci, kao ni trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe konsultovati lekara / nutricionistu. Proizvod sadrži etanol. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Ne preporučuje se istovremena primena sa antitusicima.

Dodatak ishrani nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti.

Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi (do 25oC), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece. Posle svake upotrebe bočicu dobro zatvoriti.

Delovanje

Proizvod sadrži objedinjene biljne ekstrakte koji olakšavaju iskašljavanje i pomažu regeneraciju oštećene sluznice disajnih puteva. Timijan olakšava iskašljavanje nakupljenog sekreta i ispoljava jaku antimikrobnu aktivnost. Jagorčevina je lekovita biljka koja zbog svog sastava ima sposobnost da pospešuje izlučivanje sluzi iz bronhija, da razređuje gust bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje.

Više o proizvodu.