O PROIZVODU

Béres Actival Kid je multivitamin za decu sa mineralima, oligoelementima i zaslađivačima, sa ukusom jagode. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminima i mineralima. Jača prirodni imunitet deteta, pomaže pravilan rast i razvoj, poboljšava opšte stanje organizma, poboljšava apetit.

Kada preporučujemo? Za zdravo i uravnoteženo funkcionisanje organizma dece, a naročito kod pojačanih fizičkih i mentalnih aktivnosti.

DOZIRANJE

– Deca od 3 godine                    1 tableta dnevno
– Deca 4 do 10 godina               2 tablete dnevno
– Deca iznad 11 godina             3 tablete dnevno

Sažvakati nakon obroka. Jedno pakovanje sadrži 30 tableta za žvakanje sa ukusom jagode. Ne sadrži šećere, a zaslađivači koji se koriste (ksilitol, sorbitol i manitol) sprečavaju propadanje zuba i pojavu karijesa. Ovaj proizvod sadrži i veštačke zaslađivače acesulfam K i aspartam koji je izvor fenilalanina. Ne sadrži laktozu, gluten, pogodan za decu sa dijabetesom.

UPOZORENJE

Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preparat ne treba da uzimaju osobe osetljive na neke od sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat. Ne uzimati više od preporučene dnevne doze.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na suvom mestu i na temperaturi do 25ºC. Čuvati van domašaja dece. Pakovanje držati dobro zatvoreno.

Proizvođač: Béres Pharmaceuticals Ltd, Mađarska
Uvoznik i distributer: Goodwill Pharma, Matije Gupca 14, 24000 Subotica

Za deklaraciju proizvoda kliknite ovde.