fbpx

O PROIZVODU

BÉRES PAKET  sadrži suplemente premijum kvaliteta namenjene jačanju imuniteta:

  • Béres Drops Plus 30ml – dodatak ishrani sa mineralnim materijama i elementima u tragovima, koji svi zajedno, u optimalnoj kombinaciji, dozi i formi pružaju podršku imunom sistemu. Preporučuju se kod neuravnotežene ishrane i u slučau intenzivne fizičke aktivnost, preporučuju se u slučaju umora, gubitka apetita, malaksalosti, slabosti ili nesanice.Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • C-VITAMIN 500 mg Szent-Györgyi Albert napitak Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sadrži prirodne zaslađivače – sorbitol i steviol glikozide koji smanjuju rizik od karijesa i zubnog propadanja i ne podižu nivoe šećera ni insulina. Više o proizvodu pročitajte ovde.

Dostava je besplatna!

Akcija traje do isteka zaliha.

Kome preporučujemo BÉRES  paket?

Proizvodi iz BÉRES paketa su dodaci ishrani premijum kvaliteta namenjeni očuvanju i jačanju imuniteta kod odraslih osoba.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.

Béres + C vitamin napitak GRAT...

1.340,00 RSD