O PROIZVODU    

GOODWILL FAMILY paket sadrži minerale, vitamine i probiotike premijum kvaliteta za odrasle i decu. Idealan za je i za porodična putovanja, kao dodatak putnoj apoteci!

  • CeDeZin Szent-Györgyi Albert IMMUNKOMPLEX – 3-u-1 kompleks vitamina i minerala za jačanje imuniteta. Sadrži vitamin C (500mg), vitamin D (1000 IU) i cink (10 mg). Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • C -VITAMIN 1000mg Szent-Györgyi Albert ŠUMEĆE TABLETE sa ukusom limuna. Pokriva dnevne potrebe za vitaminom C. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • FLORAbalance® Boulardii – probiotik reguliše crevnu floru, pogodan kod svih vrsti dijareja. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • FLORAbalance® Baby & Junior – probiotik za decu i odojčad (od 6 meseci). Reguliše crevnu floru i varenje, zaustavlja dijareju. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • C-VITAMIN 30 ml Szent Györgyi Albert KAPI – jedinstven proizvod na tržištu, C vitamin kapi za jačanje imuniteta kod dece i odojčadi od 4 meseca. Više o proizvodu pročitajte ovde. 

Dostava je BESPLATNA!

Akcija traje do isteka zaliha.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.