O PROIZVODU 

Jak imunitet je preduslov za dobro zdravlje i zaštitu od različitih virusnih oboljenja! Imunitet je prirodni odbrambeni mehanizam u našem telu koji nas čini otpornijim i štiti nas od virusa, prehlada, gripa i raznih drugih oboljenja. Više o imunitetu možete pročitati ovde. 

Brinite o svom i imunitetu vaših najmlađih svaki dan uz pomoć dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta koje dobijate u GOODWILL FAMILY paketu!

Pažljivo smo odabrali proizvode koji se nalaze u ovom paketu, zajedno sa našim stručnim timom, kako bi briga o imunitetu bila još lakša i pristupačnija! Nemate izgovor da svom zdravlju ne posvetite bar par minuta, svakog dana!

 

Šta dobijate u GOODWILL FAMILY paketu?

Goodwill Family paket sadrži proizvode vrhunskog kvaliteta namenjene jačanju imuniteta cele porodice:

1 x ASTAX + 3 DIRECT – jedinstven suplement na tržištu, sadrži prirodan astaksantin – najjači prirodni antioksidans, kao i kompleks vitamina neophodnih za dobro zdravlje – selen, cink i vitamin C. Podiže imunitet, daje energiju i tako štiti od virusnih infekcija! Više o proizvodu pročitajte ovde.

1 x FLORABALANCE Baby & Junior – sinbiotik za miran stomak dece i odojčadi. Reguliše i obnavlja crevnu floru, jača imunitet i otpornost organizma naših najmlađih. FLORABALANCE Baby & Junior je pouzdan saveznik u kućnoj apoteci svakog roditelja! Više o proizvodu saznajte ovde.

1 x C-VITAMIN 500 mg Szent-Gyὃrgyi Albert NAPITAK – uklanja umor, jača imunitet, vitamin C je esencijalni vitamin za svakodnevnu upotrebu! Prijatan ukus pomorandže i limuna, jedan od naših internacionalnih bestseller-a. Više o proizvodu pročitajte ovde.

1 x na POKLON zaštitna maska za decu – da razveselimo školske dane i zaštitimo naše mališane! Dostupne su maske u dva različita dezena – sa dinosaurusima ili jednorozima, a izbor je vaš! Jednostavno odaberite koju od ove dve opcije želite prilikom poručivanja.

+ BESPLATNA DOSTAVA! Mi preuzimamo troškove dostave umesto vas.

Količine su ograničene, poručite vaš paket već danas!

Kome preporučujemo GOODWILL FAMILY paket?

Proizvodi iz GOODWILL FAMILY paketa su dodaci ishrani vrhunskog kvaliteta namenjeni očuvanju i jačanju imuniteta kod odraslih i dece.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.

Maska

Muška, Ženska