fbpx

O PROIZVODU

IMMUNO BOOSTER paket sadrži suplemente premijum kvaliteta namenjene jačanju imuniteta:

  • ASTAX + 3 DIRECT – jedinstven suplement na tržištu, sadrži prirodan astaksantin – najjači prirodni antioksidans, kao i kompleks vitamina i minerala neophodnih za jak imunitet – selen, cink i vitamin C.  ASTAX + 3 DIRECT ima benefite za gotovo ceo organizam, a posebno je preporučljiva njegova upotreba leti jer štiti kožu od štetnih UV zraka i 10 puta je jači od beta karotena. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • MAGNEWILL RAPID – magnezijum je neophodan svim ćelijama u našem telu. Magnewill Rapid sadrži najbolji oblik magnezijuma, porekla iz tri organske soli za najbolju i najbržu apsorpciju. Sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezijuma od 375 mg i u obliku je ukusnog napitka sa prirodnom aromom limuna i ananasa. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • Vitamin D3 Goodwill – vitamin D3 doprinosi jačanju imuniteta, normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora kao i održavanju normalnih kostiju i zuba. Sadrži 10 µg vitamin D što odgovara 400 IU. Više o proizvodu pročitajte ovde.

Dostava je besplatna!

Akcija traje do isteka zaliha.

Kome preporučujemo IMMUNO BOOSTER paket?

Proizvodi iz IMMUNO BOOSTER paketa su dodaci ishrani premijum kvaliteta namenjeni očuvanju i jačanju imuniteta kod odraslih osoba.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.

IMMUNO BOOSTER paket

1.771,00 RSD

Nema na zalihama