Poručite online ili nas pozovite +381/24 554-498

Besplatna dostava za sve porudžbine u vrednosti preko 2000 rsd!
Good Health, Good Life, Good Will

O PROIZVODU

Za svakodnevnu higijenu nosa. Sprej za nos. Izotonični rastvor u spreju

  • Za svakodnevnu higijenu nosa
  • Kod osoba sa virusnim prehladama, rinitisom, sinuzitisom i kijavicom alergijskog porekla kao pomoćna terapija
  • Kod suve i nadražene sluzokože čija je normalna fiziološka funkcija poremećena
  • Kod osoba koje su sklone isušivanju sluzokože disajnih puteva, tokom putovanja i boravka u prostorijama sa centralnim grejanjem i klima uređajima.
  • Neposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i omogućio bolji kontakt leka sa nosnom sluzokožom

 

NAČIN UPOTREBE

Deca i odrasli: Ušpricati rastvor 1-2 puta u svaku nozdrvu nekoliko puta dnevno.

Upotrebiti u roku od 6 nedelja nakon prvog otvaranja bočice.

 

Kako koristiti Sinowill isotonic sprej za nos?

Pre prve upotrebe skinuti zaštitni prsten sa plastičnog čepa – raspršivača. Bočicu držati u vertikalnom položaju. Skinuti zaštitni poklopac i nekoliko puta pritisnuti pumpicu dok ne izađe prvi mlaz spreja. Vrh nazalne pumpice uvući u nozdrvu, a zatim pritisnuti pumpni mehanizam. Pri tome bočicu držati uspravno, a glavu ne naginjati unazad. Za vreme rasprskavanja spreja lagano udahnuti kroz nos. Nakon korišćenja, vrh pumpice isprati mlazom čiste vode i vratiti zaštitni poklopac.

Način upotrebe: više puta dnevno raspršiti sprej u obe nozdrve.

Šta još treba da znate od Sinowill isotonic spreju za nos i kada ga ne treba koristiti?

Pri preporučenoj upotrebi Sinowill isotonic spreja za nos ne očekuju se neželjeni efekti. Ne postoje posebne mere opreza za korišćenje Sinowill isotonic spreja . Mogu ga koristiti i deca i odrasli. Nema dostupnih podataka o štetnosti primene Sinowill isotonic spreja u toku trudnoće i dojenja. U retkim slučajevima, moguće su alergijske reakcije kod preosetljivih osoba. Reakcije su blage i po pravilu se povlače po prestanku upotrebe preparata. Ukoliko znate da ste alergični na neki od sastojaka Sinowill isotonic spreja za nos nemojte ga koristiti. Ukoliko se u toku primene jave neki od simptoma (otok, peckanje, bol, otežano disanje) prekinite sa upotrebom Sinowill isotonic spreja i obavestite svog lekara ili farmaceuta.

 

Dodatne informacije o Sinowill isotonic spreju za nos?

Deca ne bi trebalo da koriste preparat bez nadzora odraslih. Iz higijenskih razloga svaka osoba bi trebalo da ima svoju bočicu. Proizvod koristite samo u originalnom pakovanju. Ne koristiti ga duže od datuma označenog na pakovanju.

UPOZORENJE

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Proizvođač: Esensa d.o.o. , Slobodna zona Beograd, Viline vode bb, Republika Srbija.

Nosilac upisa u Registar medicinskih sredstava i distributer: Goodwill Pharma d.o.o. Subotica, Matije Gupca 14, 24 000 Subotica.

Broj i datum rešenja o upisu medicinskog sredstva u Registar medicinskih sredstava: 515-02-03563-16-00 1 od 16.05.2017. godine

Više o proizvodu.