fbpx

Vitawill + C vitamin PAKET sadrži 4  pakovanja Vitawill šumećih tableta (magnezijum, multivitamin, vitamin C i kalcijum) i Vitamin C 500 mg gratis:

Vitawill šumeće tablete su dodatak ishrani koji sadrže vitamine i minerale.

  • Vitawill Magnezijum sadrži magnezijum u dozi od 150 mg. On je pogodan za upotrebu u slučaju umora i napetosti mišića. (Ukus malina)
  • Vitawill Multivitamin je optimalna kombinacija vitamina koja pomaže telu da pravilno funkcioniše. (ukus narandža)
  • Vitawill Kalcijum su šumeće tablete sa 150 mg Kalcijum gradi kosti i zube – neophodan je za kontrakciju mišića, sprovođenje nervnih impulsa, izlučivanje hormona i enzima. Stalni, nepromenljivi nivo kalcijuma u krvi je od presudne važnosti da bi se svi telesni procesi mogli odvijati bez prekida.
  • Vitawill C-vitamin su šumeće tablete koje sadrže 250 mg vitamina C. On ima važnu ulogu u pravilnom funkcionisanju imunog sistema, u smanjenju umora i iscrpljenosti, u proizvodnji kolagena i u zaštiti od oksidativnog stresa.

Više o proizvodima pročitajte ovde.

 

  • C-VITAMIN 500 mg Szent-Györgyi Albert napitak – Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe doprinosi formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sadrži prirodne zaslađivače – sorbitol i steviol glikozide koji smanjuju rizik od karijesa i zubnog propadanja i ne podižu nivoe šećera ni insulina.

 

Više o proizvodu pročitajte ovde.

Akcija traje do isteka zaliha.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.

Vitawill + C vitamin paket

399,00 RSD