fbpx

O PROIZVODU

Magnezijum je neophodan je u smanjenju rizika od nedostatka vitamina D, pošto pomaže u njegovoj apsorpciji i aktivaciji.

U slučaju da vam je ustanovljen deficit vitamina D preporuka je da uz suplementaciju vitamina D uzimate i magnezijum u optimalnoj dnevnoj dozi od 375 mg. Magnezijum će pomoći da brže i lakše nadoknadite D vitamin.

Paket „Zdrav par“ sadrži dve kutije Magnewill Rapid-a i gratis Vitamin D3 Goodwill, za mesec i po dana korišćenja!

  • MAGNEWILL RAPID – magnezijum je neophodan svim ćelijama u našem telu. Magnewill Rapid sadrži najbolji oblik magnezijuma, porekla iz tri organske soli za najbolju i najbržu apsorpciju. Sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezijuma od 375 mg i u obliku je ukusnog napitka sa prirodnom aromom limuna i ananasa. Više o proizvodu pročitajte ovde.
  • Vitamin D3 Goodwill – vitamin D3 doprinosi jačanju imuniteta, normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora kao i održavanju normalnih kostiju i zuba. Sadrži 10 µg vitamin D što odgovara 400 IU. Više o proizvodu pročitajte ovde.

Dostava je besplatna!

Akcija traje do isteka zaliha.

Važna napomena

Molimo vas da se detaljno informišete o svakom proizvodu i njegovom dejstvu, sastavu, doziranju i upozorenjima, putem linkova koji su istaknuti u opisu proizvoda.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu, raznovrsnu ishranu i vođenje zdravog načina života.

Zdrav par: Magnezijum + Vitami...

1.250,00 RSD

Nema na zalihama