fbpx

O PROIZVODU

PROfertil© JE ORIGINALNI VITAMINSKI KOMPLEKS ZA DIJETETSKI TRETMAN SMANJENE PLODNOSTI MUŠKARCA. Aktivne supstance PROfertil©-a su mikronutritijenti potrebni za razvoj spermatozoida.

Ideologija nastanka Profertila je jednostavna i logična, čim su uzroci muškog infertiliteta i smanjene sposobnosti oplodnje brojni (genetski, stres, način života, itd.) najefikasniji metod je sve ove faktore tretirati odjednom.

Kompleks antioksidanasa, L-karnitina, koenzima Q10 i L-arginina za poboljšanje plodnosti muškaraca koji žele potomstvo. Nutritivna podrška kod muškog infertiliteta povezanog sa ishranom. Ne sadrži laktozu ni gluten. Ne sadrži sastojke životinjskog porekla, pogodan za vegane i vegeterijance.

Hrana za posebne medicinske namene.

Pakovanje: 60 kapsula

DOZIRANJE

Uzmite dve kapsule na dan sa malo tečnosti tokom ili nakon obroka. Za dodatna pitanja molimo Vas konsultujte svog lekara ili farmaceuta.

Može da se koristi neprekidno, do začeća deteta, uz konsultciju sa lekarom.

 

SASTOJCI Doza
L-karnitin 440 mg
L-arginin 250 mg
Koenzim Q10 15 mg
Vitamin E 120 mg
Zn 40 mg
Folna kiselina 800 µg
Glutation 80 mg
Selen 60 µg

Sastav: L-Karnitin-tartarat; L-Arginin-hidrohlorid; Dl-alfa-tokoferilacetat; zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza (kapsula); cink-citrat; L-Glutation; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, magnezijum-stearat, talk; koenzim Q10; maltodekstrin; boje: titan-dioksid, gvožđe-oksid; pteroilglutaminska kiselina, natrijum-selenat.

Vegi-kapsule: materijal od kog su izrađene kapsule je biljnog porekla (celuloza). Ne sadrži sastojke životinjskog porekla i dobro se podnosi.

UPOZORENJE

Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas konsultujte se sa svojim lekarom pre prve upotrebe ili prilikom promene preporučenog uputstva za upotrebu. Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Osobe osetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste ovaj proizvod.
Proizvod nije namenjen osobama mladjim od 18 godina. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu!

Specifičan i studijama potvrđen sastav PROfertil®-a prilagođen je specijalnim nutritivnim potrebama u indikovanom području primene i posebno zadovoljava povećane nutritivne zahteve muškaraca sa infertilitetom povezanim sa ishranom

 

Proizvođač: Lenus Pharma GesmbH, Beč/Austrija, Mesto proizvodnje: Nemačka

Distributer: Goodwill Pharma d.o.o. 24000 Subotica, Matije Gupca 14, Srbija

Broj i datum upisa proizvoda u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 10487/2017 od 11.04.2017.

Za deklaraciju proizvoda kliknite ovde. 

PROFERTIL 60cps

8.490,00 RSD