fbpx

O PROIZVODU

Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećeg praška čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

Lako se rastvara i ima prijatan ukus limuna.

Pakovanje/neto količina: 20 kesica šumećeg praška 80 g

DOZIRANJE

Sadržaj jedne kesice rastvoriti u čaši vode. Uzimati u obliku napitka jednom dnevno.

SASTOJCI:

Natrijum-hidrogenkarbonat (soda bikarbona); limunska kiselina (regulator kiselosti); sorbitol (sredstvo za povećanje zapremine); aroma; silicijum-dioksid (sredstvo protiv zgrudnjavanja); sukraloza I steviol glikozidi (zaslađivači).

 

UPOZORENJE

Proizvod se ne preporučuje osobama koje imaju visok pritisak, kardiovaskularna ili oboljenja bubrega, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka! Primena kod dece, trudnica i dojilja zahteva poseban oprez, preporuku i nadzor lekara. Ne preporučuje se primena duže od dve nedelje, osim po savetu lekara. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Napomene: Preporučena doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage.

Proizvođač: za Goodwill Pharma d.o.o. Matije Gupca 14, 24000 Subotica, Republika Srbija.

Proizvedeno u: Republici Srbiji.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 20677/2022 od 04.04.2022. godine

Za deklaraciju proizvoda kliknite ovde.

Pepto Soda šumeći prašak

370,00 RSD